Priske: "We zitten in een goede flow met goede energie" | OneFootball

Priske: "We zitten in een goede flow met goede energie" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·19 ottobre 2024

Priske: "We zitten in een goede flow met goede energie"

Immagine dell'articolo:Priske: "We zitten in een goede flow met goede energie"

Feyenoord wint met ruime cijfers op bezoek bij Go Ahead Eagles. Priske blikt in gesprek met ESPN terug op de uitwedstrijd in Deventer en is blij om bepaalde ontwikkeling bij zijn ploeg te zien.

"Het was vandaag zeker dichtbij perfectie", begint de oefenmeester zijn verhaal. "Natuurlijk incasseer je liever geen tegendoelpunt, maar het neemt het goede gevoel van deze wedstrijd zeker niet weg." Priske was natuurlijk zeer te spreken over het vierde doelpunt. "Ik hou van voetbal en dit is wat we elke dag trainen op het trainingscomplex. Het is een fantastische teamgoal en het is mooi om de kwaliteiten van de spelers te zien. Vandaag waren de posities goed bezet en dit was een mooi gevoel waar de passie van af spatte."


OneFootball Video


Feyenoord lijkt de winnende formatie te hebben gevonden en daarom wordt ook aan Priske gevraagd of de puzzel is gelegd. "We zijn al een tijdje bezig om een consistent elftal neer te zetten. Het moet een elftal zijn waar de spelers elkaar inmiddels beter kennen en weten wat ze aan elkaar hebben. Mijn gevoel is dat we daar nu dichtbij zitten en het is nu aan de jongens op de bank om hard te trainen om een plek in het elftal te verdienen. De wissels waren vandaag ook van waarde en het is dan mooi om te zien dat Carranza zijn eerste treffer weet te maken."

Osman en Milambo speelde een belangrijke rol in de overwinning van vanavond. Priske erkende dat en is blij om te zien hoe de jonge spelers zich ontwikkelen. "Osman kende ik al een klein beetje vanuit zijn tijd in Denemarken. Vandaag was zeker zijn beste wedstrijd en zijn kwaliteiten kwamen goed naar boven. Over Milambo hebben we het al vaker gehad en hij zet elke keer weer nieuwe stappen. Zijn ontwikkeling is mooi om te zien."

Feyenoord speelt in de aankomende periode veel belangrijke en grote wedstrijden. Feyenoord begint daar aankomende woensdag mee met een wedstrijd in de Champions League tegen Benfica. In de voorbereiding verloren de Rotterdammers met ruime cijfers van de Portugese topploeg. "In sommige aspecten leven er wat revanchegevoelens", zegt Priske. "We weten dat het een topploeg is en dat ze al zes punten hebben gepakt in de Champions League. Ze hebben overal op het veld goede spelers en weten dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden. Ik geloof in het team en we gaan proberen het hun moeilijk te maken. We zitten in een goede flow met goede energie."

Visualizza l' imprint del creator